Politică

Miting cu huiduieli în Piaţa Unirii din Iaşi: Aproximativ 10.000 de persoane aşteaptă mitingul PSD, în timp ce 1.000 de oameni protestează. Ce spune Dragnea despre proteste

Miting cu huiduieli în Piaţa Unirii din Iaşi:...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

09.05.2019, 16:30 457

Până la 10.000 de persoane aşteaptă în Piaţa Unirii din Iaşi să înceapă mitingul PSD. Peste 1.000 de protestatari, adunaţi în mai multe zone ale oraşului, îi huiduie şi fluieră pe simpatizanţii care merg spre miting.

Până la 10.000 de persoane s-au strâns deja în Piaţa Unirii din Iaşi, unde urmează să înceapă mitingul PSD.

În acelaşi timp, în mai multe zone ale oraşului s-au adunat peste 1.000 de protestatari, care îi huiduie şi fluieră pe simpatizanţii care trec de cordoane şi se îndreaptă către miting.

Protestatarii au adus şi pancarte cu mesaje precum „PSD, ciuma roşie”, „Slugilor” sau „Afară din Iaşi”.

Unul dintre protestatari a declarat că dacă PSD voia „să-şi măsoare forţa” la Iaşi, trebuia să conteze doar pe simpatizanţii din judeţ, nu să „aducă mii de oameni din alte judeţe”.

Mitingul organizat de PSD la Iaşi are loc în aceeaşi şi cu Summit-ul liderilor UE de la Sibiu. Liderul PSD, Liviu Dragnea, întrebat anterior cum vede faptul că au fost anunţate contramanifestaţii la acest miting, a răspuns „foarte bine”.

„Înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestaţii şi sâmbătă. Dacă aşa vor să se joace în campanie, atunci aşa o să jucăm în această campanie. Adică să nu creadă Iohannis şi slugile lui că doar ei au dreptul să urle sau să ţipe. Putem să lăsăm şi noi oamenii noştri nervoşi să facă o contramanifestaţie. Nu mă aştept să înţeleagă mesajul acesta nici el, nici măscăricii pe care îi are”, spunea Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO