Politică

Motiunea de cenzura a PSD a fost depusa la cabinetele presedintilor Camerei si Senatului. Boc: "N-ar fi prima si nici ultima"

07.06.2010, 18:04 32

Motiunea de cenzura a PSD a fost depusa, luni, la cabinetelepresedintilor Camerei Deputatilor si Senatului, informeaza Mediafax.

Motiunea de cenzura a fost anuntata in plenul Parlamentului dedeputatul PSD Aura Vasile, care a precizat ca acest document a fostsemnat de 120 de parlamentari ai PSD si are titlul "Opritigenocidul social!".

Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vorreuni marti in sedinta, urmand sa discute despre un calendar aldezbaterii motiunii de cenzura.

Conform proiectului de motiune prezentat luni de PSD, textulinsumeaza 17 pagini de critici la adresa Guvernului si argumenteimpotriva reducerii salariilor si pensiilor.

In text se apreciaza ca reducerile de salarii si pensii nureprezinta "solutia corecta", se imputa faptul ca, de fapt,"cancerul bugetar" este reprezentat de "clientela portocalie", seface referire la "dictatura cu repetitie" si se exemplifica crizamultipla - economic, sociala, politica si morala - prin careGuvernul Boc 3 si-a continuat "opera editiilor saleanterioare".

La aflarea vestii despre depunerea motiunii de cenzura,premierul a declarat "N-ar fi prima si nici ultima".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO