Politică

Negoiţă: Blejnar face abuz fără precedent trecând la executarea mea silită

Negoiţă: Blejnar face abuz fără precedent trecând la executarea mea silită; am proces pe rol cu ANAF

Autor: Mediafax

14.03.2011, 12:07 146

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă susţine, peblogul său, că Sorin Blejnar "face un abuz fărăprecedent" trecând la executarea sa silită,întrucât are un proces pe rol cu ANAF şi trebuieaşteptată decizia definitivă a instanţei.

"Sincer vă spun, am ezitat un pic înainte de a pune aceste rânduripe... blog. Trăind cu impresia că România este un stat de drept,speram până în această dimineaţă că fiecare român are dreptul lajustiţie. Se pare că nu este aşa, iar într-un statîn care mi se răpeşte şi acest drept, nu văd ce rost ar mai avea caeu să mă abţin de la comentarii până când justiţia se va pronunţa",scrie Negoiţă.

El precizează că l-a văzut pe Sorin Blejnar înemisiunea de la Pro TV şi a rămas surprins de faptul că, "în loc săexplice cum de a ajuns în postura de cea mai controversată persoanădin România, şeful ANAF din România raportarealizări demne de vremurile cincinalului realizat în patru ani şijumătate".

"Incredibil a fost faptul că, în loc ca instituţiape care o conduce să mă anunţe personal în ceea ce priveştedemersurile întreprinse în raport cu persoana mea, s-a ales înschimb anunţul televizat, un alt abuz din lunga serieANAF. Astfel, am aflat şi eu, uitându-mă la televizor, căprintre «realizările» acestui domn controversat, ca să nu-l numescaltfel, mă număr şi eu. Chiar dacă nu a avut curajul să-mirostească numele în direct la televizor, domnulBlejnar a avut grijă să confirme ulterior, cum altfeldecât pe surse, că persoana căreia îi vor fiexecutate silit bunurile sunt eu. Mă simt nevoitsă vă spun şi ceea ce domnul Blejnar nu a avut curajul,buna-credinţă sau moralitatea să vă spună", adaugă vicepreşedintelePSD.

El susţine că şeful ANAF nu a spus că tot ceea cea anunţat "cu surle şi trâmbiţe" ca fiind o victorie a instituţieipe care o conduce este, de fapt, "un abuz, o încălcare a legii, cuun profund substrat politic". Citiţi mai mult despreexecutarea silită a lui Robert Negoiţă pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO