Politică

Nicolae Ciucă este noul preşedinte al PNL

Nicolae Ciucă este noul preşedinte al PNL

Autor: Cosmin Pirv

10.04.2022, 13:42 75

Nicolae Ciucă a devenit duminică preşedinte al PNL, după ce moţiunea lui „Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică” a obţinut peste 1.000 de voturi la congresul PNL.

La congresul de duminică au fost 1.120 de voturi valabile, din care 1.060 de voturi au fost „pentru” moţiunea propusă de Nicolae Ciucă.

Au fost anulate 60 de voturi şi au fost neutilizate 159 de voturi.

Astfel, Nicolae Ciucă, singurul candidat la congresul de duminică, devine noul preşedinte al PNL.

„Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru votul de încredere, pentru efortul pe acre l-aţi făcut, aţi venit unii astăzi, în ziua de Florii, ceilalţi de peste tot de pe cuprinsul ţării, diasporei vreau să-i mulţumesc foarte mult şi m-aş bucura să fie la fel de uniţi şi la fel de dinamici cum au fost astăzi şi să arate lumii că PNL, că România are spirit, are voinţă, are potenţial, are capacitate şi are resursă umană, să nu ne fie teamă că nu putem să ne angajăm la orice efort şi la orice obiectiv, împreună cu tot ceea ce înseamnă valorile europene”, a spus Nicolae Ciucă, după anunţarea rezultatelor.

„Vă doresc succes şi vă îndemn să ne întoarcem fiecare acolo unde ne desfăşurăm activitatea, să ne apucăm serios de muncă”, le-a mai spus Ciucă liberalilor prezenţi la congres.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO