Politică

Nicuşor Dan: Aştept de mult votul ăsta şi vă spun că am votat cu sete

Nicuşor Dan: Aştept de mult votul ăsta şi vă spun...

Autor: Cosmin Pirv

27.09.2020, 09:29 41

Nicuşor Dan a spus că a votat, duminică, la alegerile locale „cu sete”. „Am votat să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese”, a spus el.

„Aştept de mult votul ăsta şi vă spun că am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese, de neamuri, de prieteni, de cumetri, de naşi, de fini, care au ţinut în subdezvoltare oraşul ăsta, de aia n-au fost ei în stare să rezolve măcar apa caldă, nu mai vorbesc de trafic şi de poluare”, a spus Nicuşor Dan după ce a votat.

Acesta a spus că Bucureştiul are un potenţial extraordinar.

„Am votat pentru un oraş care are un potenţial extraordinar, care are oameni cinstitţi, muncitori, cretivi şi care în zona privată a devedit că poate să rezolve tot ce îşi propune. Acest potenţial poate fi pus în slujba bucureştenilor de toate generaţiile, în slujba familiilor care nu au avut parte de infrastructura şcolară de care aveau nevoie, în slujba persoanelor vârstnice care şi-au văzut copiii şi nepoţii plecând din oraşul ăsta”, a mai spus Nicuşora Dan.

Acesta i-a invitat pe bucureşteni să iasă la vot, mai ales în cursul dimineţii, pentru că procesul electoral „e mai lent”.

Nicuşor Dan este candidat independent susţinut de Alianţa PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei. În total sunt 18 candidaţi intraţi în cursa pentru funcţia de primar general al Bucureştiului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO