Politică

Orban, despre posibila candidatură a lui Cîţu la şefia PNL: Liber la competiţie

Orban, despre posibila candidatură a lui Cîţu la...

Autor: Laura Buciu

29.05.2021, 16:05 54

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a admis, sâmbătă, la Târgu Mureş, că vizita ta în judeţul Mureş are legătură şi cu alegerile interne din toamnă şi le va răspunde colegilor săi la întrebări referitoare la viziunea pentru PNL şi pentru România.

Întrebat, sâmbătă, în conferinţa de presă de la Târgu Mureş, dacă vizita sa este şi pentru a-şi consolida poziţia în vederea alegerilor interne din toamnă, Orban a răspuns: „Cu siguranţă”.

„În mod evident că am venit la colegii şi prietenii mei din Mureş şi pentru a le sta la dispoziţie dacă au întrebări referitoare la candidatura mea, ce viziune am în continuare pentru PNL şi pentru România”, a spus Orban.

Despre posibila candidatură a lui Florin Cîţu la funcţia de preşedinte al PNL, Ludovic Orban a spus că „există această aşteptare, eventualitate, posibilitate, ca domnul Cîţu să îşi depună candidatura la funcţia de preşedinte al PNL”.

„Asta e decizia dânsului, eu nu îmi permit să comentez, eu mi-am anunţat candidatura şi îmi fac campanie în mod pozitiv, convingându-i pe colegii mei din PNL că am o viziune şi un proiect serios atât pentru PNL, cât şi pentru România”, a mai spus Orban.

Despre alţi posibili contracandidaţi, Ludovic Orban a spus că „e liber la competiţie, la toate nivelurile. Şi la nivel local şi la nivel judeţean”.

El cere un singur lucru: „Peste tot unde avem competiţie, candidaţii să facă o campanie pozitivă, bazată pe proiecte, pe obiective şi mai puţin o campanie în care să îşi atace colegii”.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO