Politică

Patru „Ceauşescu” au intrat în cursa pentru alegerile locale. Iar „Ion Iliescu” este pe liste la Vâlcea. Niciun Băsescu si Isărescu nu candideaza

DOSAR: Ceauşescu şi Iliescu aşteaptă ştampila "votat" la alegerile locale (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Autor: Mediafax

24.05.2012, 19:27 1226

La scrutinul din 10 iunie românii pot opta pentru a vota în favoarea lui Ceauşescu, Ion Iliescu sau Adrian Năstase, pentru a deveni primarul localităţii sau consilierul care să le reprezinte interesele.

Patru "ceauşeşti" în cursa pentru locale.

Între candidaţii care au intrat în competiţia electorală se numără persoane care poartă nume cu rezonanţă politică de notorietate. Patru dintre ei poartă numele fostului lider comunist. Este vorba de candidatul PRM la Primăria Fieni (Dâmboviţa), Ioan-Aurel Ceauşescu, care figurează de altfel şi pe lista de consilieri judeţeni a formaţiunii. Pe numele său a fost emisă în 2009 inclusiv o sentinţă prin care a primit verdictul de colaborator al fost Securităţi.

Totodată, Remus Ceauşescu este candidatul UNPR la Primăria Văgiuleşti (Gorj), în timp ce Mihai-Cosmin Ceauşescu figurează pe lista USL pentru a deveni consilier judeţean în Gorj. Şi pe lista PDL figurează Dan Alex Constantinescu Ceauşescu pentru a deveni consilier judeţean de Vâlcea.

Citiţi mai departe despre candidaţii cu nume celebre pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO