Politică

Piedone: Candidez la Primăria Generală doar dacă se desfiinţează sectoarele

Piedone: Candidez la Primăria Generală doar dacă se desfiinţează sectoarele

Autor: Mediafax

03.04.2011, 16:13 29

Prim-vicepreşedintele PC, Cristian Popescu Piedone, a declarat,duminică, la Congresul PC, că va fi candidatul USL la PrimăriaCapitalei numai dacă se va modifica legea şi se vor desfiinţasectoarele, în caz contrar va rămâne candidatul pentru PrimăriaSectorului 4.

"M-am căsătorit odată, nu-mi trebuie altă nevastă, am 23 de anide căsătorie. Am obţinut o primărie, nu o trădez, o să rămâncandidat la Sectorul 4 atâta vreme cât legea Capitalei rămâne aşa.Dacă, în urma referendumului, cetăţenii vor dori desfiinţareasectoarelor şi să existe o singură primărie, candidez la PrimăriaMunicipiului Bucureşti", a afirmat Piedone.

El a spus că va susţine candidatul USL la Primăria Generală dacăLegea capitalei rămâne în forma actuală, dar USL trebuie să aibă uncandidat "din propria ogradă".

"Îndependentul Sorin Oprescu, dacă vrea să fie candidatul USL,poate să se înregimenteze în unul dintre cele trei partide. Eu îlvoi susţine pe Sorin Oprescu când îl văd în cadrul USL", a adăugatPiedone. Citiţi mai mult despre posibila candidatură a lui Piedone pentru PrimăriaCapitalei pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO