Politică

Piedone demisionează din funcţiile din PC, dar vrea să candideze la şefia partidului

Autor: Alina Novaceanu - Mediafax

30.09.2011, 17:11 258

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, demisionează din funcţiile deţinute în PC, dar cere convocarea unui congres extraordinar al partidului, la care vrea să candideze la preşedinţia formaţiunii.

Cristian Popescu Piedone anunţă, într-o scrisoare trimisă preşedintelui PC, Daniel Constantin, că demisionează din toate funcţiile deţinute în cadrul partidului, rămânând "un simplu membru ce-şi va achita la zi cotizaţia".

"Totodată, consider necesară convocarea congresului extraordinar al Partidului Conservator în maximum 30 de zile de la data prezentei mele demisii, pentru a da posibilitatea tuturor preşedinţilor de filiale din ţară de a-şi exprima punctul de vedere în ceea ce priveşte viitorul partidului, cât şi de a alege o nouă conducere", adaugă Piedone în scrisoare.

El îşi anunţă şi intenţia de a candida la preşedinţia partidului cu ocazia acestui congres pentru a resuscita şi sprijini evoluţia doctrinară a PC şi pentru a-i conferi partidului locul pe care îl merită pe eşichierul politic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO