Politică

PMP va vota Guvernul Orban: Nu este un vot pentru PNL, ci pentru interesul naţional al României

PMP va vota Guvernul Orban: Nu este un vot pentru PNL, ci...

Autor: Diana Grigore

14.03.2020, 11:01 153

Liderul PMP Eugen Tomac face un apel la responsabilitate către parlamentari să fie prezenţi şi să voteze învestirea cabinetului Orban, indiferent de riscul la care se expun, deoarece România trece printr-o criză şi are nevoie de un guvern funcţional.

„Consider că pentru fiecare ales este o datorie uriaşă faţă de ţară să se prezinte în această zi la vot, să dea un vot de învestire pentru guvern. Nu este un vot pentru PNL sau pentru Ludovic Orban, este un vot pentru interesul naţional al României. Orice ales trebuie să se ridice în această zi la statutul de om de stat şi să vină, indiferent de riscul la care se expune, să îţi facă datoria faţă de cetăţenii României. A fi ales nu este un moft, este o onoare. În momente de criză de gradul zero, cum este cea cu care ne aflăm acum, care poate fi comparată cu o criză de război, parlamentarii trebuie să îşi facă datoria”, a declarat Eugen Tomac, pentru MEDIAFAX.

Liderul PMP a adăugat că aproape toţi parlamentarii formaţiunii vor fi prezenţi şi vot vota pentru învestirea Guvernului Orban.

„Orice ales care îşi iubeşte ţara în aceste zile se implică, se prezintă la vot şi votează pentru învestirea Guvernului”, a conchis Tomac.

Votul de învestire al Guvernului Orban va avea loc la ora 11:00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO