Politică externă

Libia: Manifestanţii de la Benghazi, atacaţi de lunetişti - VIDEO

Libia: Manifestanţii de la Benghazi, atacaţi de lunetişti - VIDEO

Autor: Mediafax

20.02.2011, 12:07 36

Trupele libiene au folosit sâmbătă lunetişti şi au deschis foculcu arme automate asupra manifestanţilor de la Benghazi, conformrelatărilor martorilor oculari, care afirmă că mai multe persoaneau fost ucise în urma atacului, relatează BBC News Online.

Trăgătorii de elită, amplasaţi pe acoperişurile clădirilor, audeschis focul asupra manifestanţilor implicaţi în confruntări cuforţele armate, afirmă martorii, care au descris scene de haos pestrăzile oraşului Benghazi.

Cel puţin trei persoane au murit şi alte 70 au fost rănite înurma incidentelor, conform unor surse medicale citate de CNN.

Un medic de la spitalul Al Jala din Benghazi a afirmat însă căîn urma incidentelor de sâmbătă au murit 30 de persoane,majoritatea suferind răni la cap.

Medicul citat de CNN afirmă că forţele de securitate au deschisfocul de la bordul unor elicoptere, iar la spital au ajuns numeroşirăniţi.Citiţi mai mult despre manifestanţii de la Benghazi, atacaţi de lunetişti pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO