Politică

Ponta: Pe 1 Mai voi prezenta lista Guvernului. Luni mă întâlnesc cu delegaţia FMI

 Ponta: Pe 1 Mai voi prezenta lista Guvernului. Luni mă întâlnesc cu delegaţia FMI. PLUS Antonescu: Falimentul PDL este mai spectaculos decât cel al PNŢCD

Foto: AFP

Autor: Gândul

28.04.2012, 11:01 409

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat că pe 1 Mai va prezenta lista viitorului Guvern.

Liderii USL participă astăzi la lansarea candidaţilor pentru alegerile locale din judeţele Braşov şi Bistriţa. "În perioada următoare trebuie să vorbesc mai puţin şi să facă mai mult. Până pe 1 Mai voi prezenta lista Guvernului. Luni mă voi întâlni, împreună cu actualul ministru de finanţe şi cu echipa guvernamentală a USL, cu delegaţia FMI care se află la Bucureşti", a declarat Ponta. Social-democratul a adăugat că speră ca până pe 7 mai să obţină votul de învestitură în Parlament.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a subliniat că soluţia "cea mai sănătoasă" pentru ţară ar fi fost ca preşedintele Băsescu să accepte în luna februarie varianta alegerilor anticipate.

"Falimentul fostei majorităţi este evident şi mai ales al principalului partid de guvernământ - PDL este mai spectaculos decât eşecul PNŢCD. PNŢCD a ieşit din scenă mult mai onorabil", a spus Antonescu.

Citiţi mai multe detalii pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO