Politică

Ponta: Sunt hotărât să rămân în funcţia de premier, îmi exprim dorinţa de dialog cu Iohannis

Ponta: Sunt hotărât să rămân în funcţia de...

Autor: Cristian Fierbinţeanu

17.11.2014, 15:32 1484

El a spus că îl felicită pe noul preşedinte ales, Klaus Iohannis, menţionând că acesta este legitim. Preşedintele PSD a spus că este convins că Iohannis va face ce depinde de acesta pentru a realiza ce şi-a propus.

Premierul a spus că alegerile de duminică arată că România este o democraţie consolidată.

"Îmi exprim şi eu dorinţa de dialog cu domnul Iohannis", a spus Ponta, menţionând că este convins că şi preşedintele ales va dori să colaboreze cu el şi cu coaliţia de guvernare.

"România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate. Personal, mi-ar fi cel mai uşor şi cel mai simplu şi cel mai de dorit, cel puţin pentru familia mea, să mulţumesc celor cu care am lucrat până acum...", a spus Ponta, moment în care a reproşat unei persoană din sală că vorbeşte.

Ulterior, el a reluat: "Aşa cum noi respectăm votul dat ieri, românii au votat în 2012 pentru o coaliţie de guvernare şi un Guvern şi ne-o vom face în continuare. Atâta timp cât am sprijinul coaliţiei sunt hotărât să rămân în funcţia de prim-ministru".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO