Politică

Prefectul de Neamţ, implicat într-un accident auto. Spital: are un traumatism cerebral şi leziuni la coloana vertebrală

Autor: Departamentul Corespondenţi

14.01.2014, 12:22 225

Managerul Spitalului Municipal de Urgenţă din Roman, Cătălina Pălăncianu, a declarat pentru MEDIAFAX că la ora transmiterii acestei ştiri prefectul este transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

"A suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, care nu pune probleme cerebrale, fiind investigat la computer tomograf. Este stabil hemodinamic şi a fost transferat la Iaşi pentru investigaţii suplimentare întrucât are şi leziuni la coloană, dar starea sa este bună", a declarat Cătălina Pălăncianu.

Aceasta a precizat că la unitatea medicală din Roman au mai fost aduse două persoane care se aflau în maşină cu prefectul şi care au suferit leziuni uşoare, cel mai probabil nefiind necesară spitalizarea acestora.

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, în vârstă de 33 de ani, a fost implicat, marţi, într-un accident rutier produs pe DN 15 D, între localităţile Horia şi Dulceşti.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Elena Bulgărea, prefectul se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Touareg care aparţine Consiliului Judeţean, iar în maşină cu acesta se mai aflau două persoane.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ a precizat că maşina condusă de prefect a fost lovită de un autoturism Dacia Logan al cărui şofer s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, în condiţii de carosabil umed.

În urma impactului, şoferul autoturismului Dacia a murit, iar prefectul George Lazăr a fost grav rănit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO