Politică

Premierul Bulgariei a trimis un avion guvernamental pentru preluarea a 90 de bulgari blocaţi la Timişoara

Premierul Bulgariei a trimis un avion guvernamental...

Autor: Mihai Draghici, Mediafax

27.02.2018, 15:48 193

Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, a ordonat marţi trimiterea unui avion guvernamental pentru preluarea a peste 90 de cetăţeni bulgari blocaţi pe Aeroportul din Timişoara din cauza redirecţionării unei aeronave a companiei Ryanair, relatează agenţia Focus.

Peste 170 de cetăţeni bulgari au ajuns luni seară la Timoşoara după redirecţionarea, din cauza vremii nefavorabile, a unui avion al companiei Ryanair care circula pe ruta Londra- Plovdiv.

Pasagerii susţin că nu au primit asistenţă consulară din partea reprezentanţelor diplomatice bulgare din România, potrivit site-ului Novinite.com.

Zeci de pasageri au reuşit să ajungă de cale rutieră pe teritoriul Bulgariei, iar 113 sunt încă pe Aeroportul din Timişoara.

În acest context, premierul Bulgariei, Boiko Borisov, a ordonat marţi trimiterea unui avion guvernamental Airbus pentru preluarea pasagerilor, au declarat surse citate de agenţia de presă Focus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO