Politică

Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat anti-Covid-19

Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat anti-Covid-19

Autor: Petru Mazilu

16.01.2021, 12:30 172

Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat anti-Covid-19 la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. Aşa cum s-a întâmplat şi vineri în cazul preşedintelui Klaus Iohannis, procedura a fost transmisă în direct. Demnitarul a purtat un tricou cu mesajul „Împreună învingem pandemia”.

Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat public la Spitalul Militar din Bucureşti. În timpul procedurii, prim-ministrul a purtat un tricou cu mesajul „Împreună învingem pandemia”.

La final, Cîţu a susţinut o scurtă declaraţie de presă în care a spus că a vrut să dea un semnal românilor. Premierul a mai spus că nu a simţit durere în timpul vaccinării.

„Foarte foarte uşor, nici nu am simţit. Mă bucur că am reuşit să mă vaccinez pentru mine şi pentru cei din jurul meu. Am vrut sa dau un semnal, tot ce ţine de mine voi face. Doar aşa putem să învingem această panedemie. Rămânem la obiectivul nostru, 10.400.000 de români vaccinaţi până în septembrie”, a declarat premierul Florin Cîţu la ieşirea din spital.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat public vineri la acelaşi spital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO