Politică

Premierul Florin Cîţu: Săptămâna viitoare vom prezenta măsurile care vor intra în vigoare de la 1 iunie

Premierul Florin Cîţu: Săptămâna viitoare vom...

Autor: Cosmin Pirv

22.05.2021, 13:46 1109

Premierul Florin Cîţu a anunţat sâmbătă că Guvernul va prezenta săptămâna viitoare măsurile care vor fi luate de la 1 iunie: „Nu vom renunţa la nimic”.

„Săptămâna viitoare vom prezenta măsurile care vor intra în vigoare de la 1 iunie. Vom avea mai multe date şi le vom prezenta pe cele pe care le vom lua de la 1 iunie, dar deja hotărârea CNSU aprobată săptămâna trecută arată clar direcţia în care mergem. (...) Nu vom renunţa la nimic. Pornim de acolo şi mă uit doar la partea mai bună, ce să mai adăugăm la ceea ce avem, la hotărârea CNSU, nu ce să mai scoatem de acolo”, a spus Florin Cîţu.

Acesta a precizat că România „merge într-o direcţie bună şi nu se mai poate întoarce”.

Şeful Guvernului a spus că România este singura ţară din UE în care cetăţenii pot să îşi aleagă vaccinul cu care vor să se imunizeze.

„Ceea ce am vrut eu să fac a fost să pun la dispoziţia românilor doze de vaccin din toate vaccinurile care sunt astăzi aprobate de EMA. Românii au access la ele şi pot să îşi aleagă, cred că e singura ţară din UE unde cetăţenii se pot duce să îşi aleagă cu ce vaccin doresc să se vaccineze, oricând, oriunde”, a mai declarat Florin Cîţu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO