Politică

Premierul Ungureanu le-a cerut noilor ministri ai economiei şi finanţelor să colaboreze, că dacă nu îi dă afară

Premierul Ungureanu le-a cerut noilor ministri ai economiei şi finanţelor să colaboreze, că dacă nu îi dă afară
10.02.2012, 15:18 756

Guvernul se va concentra în acest an asupra finalizării proceselor de privatizare în curs, iar ministrul Economiei va trebui să colaboreze permanent cu cel al Finanţelor, aceştia fiind deja anunţaţi că sunt obligaţi să păstreze o astfel de relaţie de colaborare, a afirmat premierul Mihai Ungureanu.

"În întâlnirea noastră de aseară, pe ministrul Economiei şi pe ministrul Finanţelor i-am pus împreună şi le-am zis : «De acum înainte, ori amândoi, ori niciunul». E doar o mică diferenţă de înălţime între ei, în rest e bine", a spus, vineri, Ungureanu, prezent la ceremonia de instalare a noului ministru al Economiei, Lucian Bode.

Premierul a arătat totodată că procedurile de numire a unui manager privat la companiile de stat vor fi încheiate în perioada imediat următoare.

Ungureanu a dezvăluit totodată că între el şi fostul ministru de resort Ion Airton există o prietenie "interesantă", ei mergând împreună la Festivalul de Teatru de la Sibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO