Politică

Premierul Viorica Dăncilă : O remaniere o voi decide în urma evaluărilor. Am început evaluările pe fiecare minister

Premierul Viorica Dăncilă : O remaniere o voi decide...

Autor: Firuta Flutur, Mediafax

09.09.2018, 17:23 339

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că va decide o eventuală remaniere a miniştrilor în urma evaluărilor pe care le-a început deja raportat la programul de guvernare, precizând că " fiecare are o foaie de parcurs de care trebuie să ţină seama".

"O remaniere o voi decide în urma evaluărilor care le fac, deja am început evaluările pe fiecare minister în parte, raportate la programul de guvernare. S-au făcut foarte multe lucruri, multe lucruri în afara programului de guvernare, dar aşa cum am spus de când am preluat mandatul, pentru mine este important ca fiecare punct din programul de guvernare să fie îndeplinit de fiecare minister în parte, de Guvern per ansamblu, pentru că fiecare are o foaie de parcurs de care trebuie să ţină seama", a declarat Viorica Dăncilă, în cadrul unei vizite pe care o efectuează în judeţul Argeş.

La finalul lunii iulie, Liviu Dragnea anunţa că nu a fost stabilită în coaliţie o discuţie despre o posibilă remaniere guvernamentală în această vară, precizând însă că o discuţie despre o evaluare a actului de guvernare în sine va exista. Liderul PSD s-a arătat mâhnit atunci de maniera cum comunică unii miniştri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO