Politică

Preşedintele a anunţat că va convoca Parlamentul imediat ce se publică rezultatul alegerilor în MO

Preşedintele a anunţat că va convoca Parlamentul...

Autor: Ioana Câmpean

14.12.2012, 14:33 629

Preşedintele Băsescu a declarat, vineri, că imediat ce va fi publicat în MO rezultatul alegerilor va convoca noul Parlament, precizând că trebuie să ţină cont de faptul că actualul Legislativ îşi încheie mandatul în 19 decembrie şi că urmează să decidă dacă va face convocarea pentru 19, la ora 13.00

"Imediat ce se publică rezultatul alegerilor în Monitorul Oficial convoc Parlamentul, iar convocarea trebuie să ţină seama de un element esenţial: nu pot suprapune funcţionarea a două parlamente. Parlamentul actual îşi încheie în 19 decembrie mandatul", a spus Băsescu.

"În avion decid dacă voi convoca pentru 19 la ora 13.00 sau... Să fie cât mai apropiat pentru ca instituţiile rezultate din alegeri să fie puse rapid pe picioare", a mai spus Traian Băsescu.

Biroul Electoral Central a anunţat că a emis şi transmis, vineri, la Monitorul Oficial al României, spre publicare, procesele verbale privind rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO