Politică

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu despre europarlamentare: Există o bună probabilitate să mergem pe liste separate de PSD

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu despre...

Autor: Cătălin Legănel

29.08.2018, 17:16 29643

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, declară că partidul pe care-l conduce nu a luat o decizie finală referitoare la alegerile europarlamentare, însă există ”o bună probabilitate” să meargă pe liste separate de PSD. 

”Ştiţi foarte bine că în Parlamentul European există grupuri politice. (...) Ei se repartizează, odată ajunşi în Parlamentul European, în grupuri politice şi de aceea cred că a merge pe o listă comună creează o anumită confuzie şi pentru electoratul de la noi, şi pentru partenerii noştri europeni”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Mamaia, Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta a spus că nu a fost luată o decizie finală, dar există ”o bună probabilitate” ca ALDE să participe la europarlamentare pe liste separate de PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO