Politică

Preşedintele Băsescu, chemat de instanţă să dea declaraţii împotriva unui deputat

Preşedintele Băsescu, chemat de instanţă să dea declaraţii împotriva unui deputat

Autor: Mediafax

27.04.2011, 13:05 29

Judecătoria Sectorului 5 a dispus astăzi capreşedintele Traian Băsescu să fie citat în 18 mai, în dosarul încare şeful statului l-a dat în judecată pe deputatul PSD MugurelSurupăceanu, pentru acuzaţiile aduse de acesta Preşedinţiei defavorizare a consumului de droguri uşoare.

În urmă cu un an Băsescu l-a dat în judecată pe Surupăceanu şi i-acerut daune simbolice de un leu, pentru că a spus, într-oconferinţă de presă, că Guvernul şi Preşedinţia favorizează şisusţin consumul de droguri uşoare. Deputatul PSD a declarat astăzică instanţa a acceptat solicitarea formulată de el pentru audiereapreşedintelui Traian Băsescu, în cazul pe care preşedintele l-adeschis împotriva sa.

Judecătorul a acceptat solicitarea formulată de Surupăceanu, astfelcă a stabilit ca Traian Băsescu să apară în instanţă, pentruexplicaţii suplimentare, pe data de 18 mai, la ora 13.00. DeputatulPSD a precizat că a înaintat cererea de audiere a preşedinteluipentru ca acesta să dea explicaţii legate de acuzaţiile pe care eli le-a adus, respectiv că Preşedinţia ar fi fost implicată înfavorizarea şi susţinerea consumului de droguri uşoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO