Politică

Preşedintele Klaus Iohannis: Airbus Helicopters de la Braşov va avea acelaşi succes ca proiectul Dacia/Renault

Preşedintele Klaus Iohannis: Airbus Helicopters de la...

Autor: Mediafax

13.09.2016, 14:10 293

"Mă bucur că domnul preşedinte va vizita astăzi şi uzina Airbus Helicopters de la Braşov-Ghimbav – un proiect care va avea, sunt convins, acelaşi succes pentru noi pe care îl are deja proiectul de tradiţie Dacia/Renault", a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni.

La rândul său, preşedintele Hollande a spus că inaugurarea uzinii Airbus Helicopters este un exemplu de ce înseamnă Parteneriatul strategic.

"Dorim să arătăm că împreună Franţa şi România au voinţa de a coopera în ceea ce priveşte apărarea. (…) Dorim ca ţările noastre să aibă schimburi regulate, să aibă o analiză comună şi să aibă politici comune, pentru că obiectivul nostru este să avem o industrie europeană a apărării. Franţa, de mai bine de 20 de ani, acum, a înţeles că România doreşte să se dezvolte, România doreşte să se deschidă, România doreşte să se integreze în Uniunea Europeană, iar Franţa a însoţit-o pe acest drum", a spus Hollande.

Preşedintele francez va inaugura marţi uzina Airbus Helicopters de la Braşov-Ghimbav, alături de premierul Dacian Cioloş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO