Politică

Preşedintele, Klaus Iohannis, mesaj pentru cadrele medicale: Fiecare epocă îşi are propriii săi eroi

Preşedintele, Klaus Iohannis, mesaj pentru cadrele...

Autor: Laura Buciu

08.05.2021, 20:51 99

Fiecare epocă îşi are propriii săi eroi, a transmis, sâmbătă, preşedintele Klaus Iohannis, afirmând că el crede că medicii, asistenţii medicali, infirmierii, ambulanţierii, toţi cei care au făcut posibilă depăşirea pandemiei sunt eroii Europei de astăzi.

Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj în deschiderea concertului extraordinar „Victoria medicinei - renaşterea muzicii”, susţinut de Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor".

El a spus că acest concert oferă o nouă oportunitate pentru a transmite respectul şi recunoştinţa faţă de efortul, sacrificiile şi tributul greu plătit de personalul medical în lupta cu pandemia.

„Fiecare epocă îşi are propriii săi eroi şi cred cu tărie că medicii, asistenţii medicali, infirmierii, ambulanţierii, toţi cei care au făcut posibilă depăşirea acestei grele încercări sunt eroii Europei de astăzi. Muzica este, fără îndoială, cel mai potrivit limbaj pentru a transmite un mesaj universal de speranţă şi încredere. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipseşte tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi ca acest obiectiv să devină realitate cât mai curând. Împreună putem pune capăt acestei pandemii şi ne putem recâştiga dreptul la o viaţă fără restricţii”, a transmis preşedintele.

Iohannis crede că este esenţial să reconfirmăm, prin solidaritate şi parteneriat, că rămânem uniţi în voinţa de a trece cu bine şi peste această perioadă dificilă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO