Politică

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îi cere premierului Florin Cîţu să prezinte scuze românilor pentru că a ţinut secret incidentul din SUA

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îi cere premierului...

Autor: Petru Mazilu

14.08.2021, 17:21 77

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îi cere premierului Florin Cîţu să ofere scuze românilor pentru că nu le-a spus despre incidentul din SUA. Cîţu trebuie să-mi prezinte scuze şi mie pentru că a ascuns acest episod întunecat, a mai spus Orban.

Preşedintele PNL a scris un mesaj pe Facebook în care în care îi solicită lui Florin Cîţu să-şi prezinte scuzele într-o declaraţie publică pentru români. Orban vorbeşte despre episodul întunecat ţinut ascuns şi despre lipsa curajului şi onestităţii în cazul premierului Cîţu.

Scuze aşteaptă şi Orban de la Cîţu deoarece în momentul în care a primit susţinerea pentru a obţine funcţii publice acesta nu i-a spus despre incidentul din SUA.

„Îi solicit colegului meu Florin Cîţu ca în următoarea declaraţie publică să le ceară scuze cetăţenilor români că nu a avut curajul şi onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viaţa lui. Şi ar trebui să îşi ceară scuze şi faţă de mine că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului în toate discuţiile pe care le-am avut atunci când a obţinut sustinerea mea pentru cele mai importante funcţii în stat”, a spus Ludovic Orban.

Reacţia lui Ludovic Orban vine la puţin timp după ce Florin Cîţu a susţinut declaraţii de presă după izbucnirea scandalului privind cele două zile de închisoare la care acesta a fost condamnat în urmă cu 20 de ani, în SUA, pentru că a condus băut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO