Politică

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, îl critică pe Boc: nu a fost în stare să semneze contractul pentru centură în 7 ani

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, îl critică pe Boc:...

Autor: Petru Mazilu

18.05.2024, 22:07 57

Preşedintele USR Cătălin Drulă l-a criticat dur pe primarul Emil Boc pentru că „nu a fost în stare în şapte ani să semneze contractul pentru centura Clujului”.

„Am oprit în locul în care ar fi trebuit să înceapă centura metropolitană a Clujului. Şapte ani şi nu există nici măcar un contract semnat. Emil Boc a avut nevoie de şase ani pentru un studiu de fezabilitate. Apoi, a anulat o primă licitaţie. Apoi şi a doua, după ce a dat afară singurul constructor interesat”, a transmis Drulă.

Liderul USR a menţionat şi proiectul privind metroul clujean.

„Cât am fost ministrul Transporturilor, am adus bani şi pentru metroul din Cluj, din PNRR, şi fonduri europene clasice pentru Centură. Nu a făcut nici una, nici alta. Metroul este cel mai întârziat proiect din PNRR, conform guvernului din care face parte chiar PNL. Dincolo de PR-ul lui Emil Boc, realitatea este aceasta: nu este în stare să dezvolte mari proiecte”, a precizat Cătălin Drulă.

Liderul USR a mers la Cluj-Napoca pentru a participa la un eveniment electoral.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24