Politică

Prestaţii sexuale cu chitanţă fiscală şi carnet de sănătate - propunere legislativă

07.09.2010, 13:25 41

Deputatul Silviu Prigoană a declarat marţi că propunerea saprivind legalizarea prostituţiei este "o lege copiată din Germania,tradusă şi pusă pe masa deputaţilor şi senatorilor" într-o formăpuţin modificată, precizând că "în toate ţările cu apă caldăpermanentă" există o asemenea reglementare, informează Mediafax.

Prigoană a arătat că în toate ziarele din România sunt oferiteprestaţii sexuale la mica publicitate, dar nu suntreglementate.

Potrivit lui Silviu Prigoană, proiectul de lege iniţiat de elprevede prestaţii sexuale contra cost, eliberarea de chitanţăfiscală şi carnet de sănătate pentru cele persoanele care lucreazăîn acest domeniu.

Prigoană nu crede că proiectul de lege va aduce mai mulţi banila buget, ci consideră că "este vorba despre sănătatea publică",deoarece "bolile venerice au fost scăpate de sub control". Maimulte despre proiectul de lege al lui Silviu Prigoanăcitiţi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO