Politică

Primarul Iaşului, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi toate lichelele

Primarul Iaşului, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea:...

Autor: Departamentul Corespondenţi

15.10.2018, 23:31 219

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a avut un mesaj dur la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea şi a celor apropiaţi lui, edilul fiind supărat că nu a putut organiza un foc de artificii de Zilele oraşului.Chirica promite că din banii lui va face foc de artificii la înmormântarea oricăruia dintre ei.

Mihai Chirica a declarat, luni seara, după ce a fost anunţat că nu poate organiza foc de artificii de Zilele Iaşului, că „povestea e cusută cu puţină aţă roşie” şi că, dacă trebuie, focul de artificii poate fi tras de la Teleorman.

„De ce de pe locaţia de unde se trage de peste 25 de ani (foc de artificii – n.r.), deodată nu se mai trage, pe o lege care funcţionează din 1995? E cusută cu puţină aţă roşie povestea asta. (...) Dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem şi de acolo. Prin adresa pe care am citit-o de la Inspectoratul de Poliţie, pe care am şi publicat-o, (e vorba - n.r.) de altfel de retragerea unui aviz de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă”, a spus Chirica.

Chirica a avut o ieşire dură la adresa liderului PSD, pe care îl consideră vinovat de această situaţie.

„Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi toate lichelele pe care le-a lăsat peste tot în România. Şi ne vom continua misiunea pentru ieşeni şi vom face şi foc de artificii şi ne vom bucura de sărbătorile Iaşului care nu trebuie să fie motiv de tristeţe. Iar la înmormânarea oricăruia dintre ei, din banii mei voi face un mic foc de artificii autorizat şi mă voi ţine de cuvânt”, a spus Mihai Chirica.

Declaraţiile primarului Iaşului, Mihai Chirica, au venit după ce Poliţia Iaşi a notificat firma responsabilă cu organizarea focului de artificii de luni seara, de la finalul celei de-a 27-a ediţii a Sărbătorilor Iaşului, că nu eliberează avizul pentru desfăşurarea spectacolului de lumini.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO