Politică

PSD a decis în şedinţa CEx susţinerea lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat în fruntea BNR. Nicolae Bădălău: Propunerea noastră este să îl susţinem pe domnul Isărescu

PSD a decis în şedinţa CEx susţinerea lui Mugur...

Autor: Diana Grigore

28.06.2019, 15:49 227

Ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, a anunţat, vineri, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că s-a decis susţinerea lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al Băncii Naţionale a României. 

”Nu a fost nimic tensionat, decât că este normal ca în partid să se discute aceste subiecte. Propunerea noastră este să-l susţinem pe domnul Isărescu”, a declarat Nicolae Bădălău, după şedinţa CEx a PSD, fiind întrebat dacă a fost tranşată decizia privind noua conducere a BNR.

Şerban Nicolae a declarat, miercuri, că niciun senator PSD nu şi-a arătat sprijinul pentru candidatura lui Mugur Isărescu privind funcţia de guvernator BNR. Cu privire la anunţul lui Călin Popescu Tăriceanu de susţinere a lui Isărescu, senatorul a spus că acesta nu face parte din PSD.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că în urma discuţiilor cu preşedintele interimar al PSD Viorica Dăncilă, coaliţia PSD-ALDE îl va susţine pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu pentru un nou mandat. În noul Consiliul de Administraţie, PSD va face patru numiri, ALDE una, PNL două, iar USR una.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO