Politică

PSD vrea încă o agenţie: Agenţia pentru Calitatea şi Marketingul Produselor Agroalimentare

PSD vrea încă o agenţie: Agenţia pentru Calitatea şi...

Autor: Mediafax

10.09.2018, 00:00 208

PSD a depus la Senat un proiect de lege pentru înfiinţarea Agenţiei pentru Calitatea şi Marketingul Produselor Agroalimentare, subordonată Ministerului Agriculturii, care are ca scop promovarea şi implementarea unei strategii naţionale pentru produsele agroalimentare de calitate.

„Se înfiinţează Agenţia pentru Calitatea şi Marketingul Produselor Agroalimentare Româneşti, instituţie publică cu personalitate juridică, finanţată din venituri proprii şi subvenţii acordate de la bugetul de stat, în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, denumită în continuare Agenţia.

Scopul înfiinţării Agenţiei este acela de a promova obţinerea de produse agroalimentare certificate conform unui sistem de calitate voluntară, denumite în continuare produse de calitate, şi de a asigura un marketing corespunzător acestor produse”, prevede proiectul de lege înregistrat pe 5 septembrie la Senat de mai mulţi parlamentari PSD, ALDE, UDMR şi PMP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO