Politică

Raluca Turcan: Am văzut în presă că numele meu este vehiculat pentru Ministerul Muncii

Raluca Turcan: Am văzut în presă că numele meu este vehiculat pentru Ministerul Muncii

Foto: Octav Ganea

Autor: Emma Toader

26.04.2011, 12:10 74

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, marţi, că a văzutîn presă faptul că numele său este vehiculat pentru funcţia deministru al Muncii şi a precizat că până acum nu a avut discuţii înacest sens.

"Am văzut şi eu în presă lucrul acesta. Până acum nu am avutdiscuţii", a răspuns Turcan, întrebată despre eventuala sanominalizare pentru funcţia de ministru al Muncii.

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, că va discuta în acestezile cu colegii în partid şi va înainta şefului statului "onominalizare" pentru funcţia de ministru al Muncii.

"Vom discuta în aceste zile cu colegii în partid. Evident, voiînainta preşedintelui o nominalizare în acest sens", a spus Boc,înaintea şedinţei BPN al PDL. Întrebat când se va afla numelenoului ministru al Muncii, Emil Boc a răspuns: "În perioadaurmătoare". Citiţi mai mult despre nominalizarea noului ministru al muncii pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO