Politică

Raluca Turcan: Dragnea, strategie duplicitară; Să ceară PSD să nu voteze amendamentele lui Şerban Nicolae

Raluca Turcan: Dragnea, strategie duplicitară; Să...

Autor: Cătălina Mănoiu

07.03.2017, 17:38 54

“Nu cred în buna-credinţă a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru că ne-a dat până acum suficiente motive. (…) Prin urmare, dacă Liviu Dragnea vrea să fie crezut de cineva când se delimitează de amendamentele lui Şerban Nicolae, atunci să le solicite tuturor senatorilor PSD să îşi ia angajamentul scris şi nominal că nu vor vota amendamentele şefului lor de grup”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, pe Facebook.

O altă soluţie ar fi ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să îi ceară lui Şerban Nicolae să-şi retragă din proprie iniţiativă amendamentele la Legea graţierii, astfel încât acestea să nu poată fi supuse votului în plenul Senatului, adăugat Raluca Turcan.

Liderul interimar al PNL a afirmat că “Liviu Dragnea continuă o strategie duplicitară în privinţa graţierii corupţilor, aceeaşi ca şi atunci când spunea că nu ştie nimic despre OUG 13”.

“Este un comportament identic cu cel pe care îl afişa şi în privinţa ridicării imunităţii unor parlamentari: declarativ susţinea una, la vot PSD proceda invers. Nu-şi imaginează nimeni că Liviu Dragnea nu ştia intenţia de vot a colegilor săi”, a mai spus Raluca Turcan.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO