Raportul şefului Poliţiei Române, Bogdan Despescu: 22 de poliţişti vor răspunde penal după cazul agentului pedofil

12 ian 2018 Autori: Gabriel Pecheanu , Mediafax

Raportul prezentat vineri de şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, premierului Mihai Tudose, arată că 22 de poliţişti sunt cercetaţi disciplinar şi a fost sesizat Parchetul General, după ancheta făcută în cazul poliţistului Eugen Stan, acuzat de pedofilie.

În raportul prezentat de şeful Poliţiei Române se arată că au fost dispuse ca măsuri: sesizarea ministrului de Interne declanşarea cercetării prealabile cu privire la posibile abateri disciplinare

chestor de Poliţie Voicu Mihai Marius, director general al Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti, împuternicit în funcţia de adjunct 1 al inspectorului general al Poliţiei Române

Chestor de poliţie Nicu Dragoş Orlando, împuternicit cu funcţia de director general al Direcţiei Generale de Poliţiea municipiaului Bucureşti.

De altfel, Chestor de poliţie Nicu Dragoş Orlando şi adjunctul său Ştefan Eugen au decis azi să îşi depună demisiile din funcţie, se arată în raport.

Totodată, s-a început ancheta disciplinară faţă de 22 de poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere şi a secţiilor 18 şi 22 Poliţie.

 
Cuvinte cheie:
RAPORT
, POLITIE
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide