Politică

Reacţia liderului PNL, Ludovic Orban, după surpriza lui Liviu Dragnea la CEx PSD: Românii s-au săturat de gogoşile lui Dragnea. Gogoşile aduse sunt reîncălzite

Reacţia liderului PNL, Ludovic Orban, după surpriza lui...

Autor: Diana Grigore, Mediafax

05.11.2018, 15:01 87

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că românii s-au săturat de „gogoşile” lui Liviu Dragnea, iar gogoşile aduse în valiză de liderul PSD, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional, sunt reîncălzite, pentru a le putea vinde în continuare oamenilor.

„Domnul Dragnea a vândut aceste gogoşi în campania din decembrie 2016. Probabil gogoşile pe care le-a adus astăzi la reuniunea Comitetului Executiv sunt gogoşi reîncălzite pe care probabil vrea să le vândă în continuare oamenilor, dar eu sunt convins că românii s-au săturat de gogoşile lui Dragnea”, a afirmat Ludovic Orban, la finalul şedinţa Biroului Executiv al PNL care a avut loc, luni, la Parlament.

Liderul PNL a afirmat că are îndoieli în privinţa discernământului liderului PSD, Liviu Dragnea, în girarea funcţiilor pe care le deţine.

„Domnul Dragnea nici nu ştiu de ce se teme, cert este că în ultima vreme dă semne de nervozitate, de pierdere a cumpătului şi în anumite momente am serioase îndoieli privitoare la discernământul său în girarea funcţiilor importante pe care le deţine. Tocmai din acest motiv PNL a iniţiat procedura de demitere a lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Depuitaţilor”, a adăugat Orban.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit luni, la şedinţa CEx PSD, cu două valize, după anunţul Rise Project că are date din Tel Drum găsite într-o valiză.

"Am întârziat puţin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. Le mâncăm aici. A doua valiză, după cum probabil ştiţi eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA şi hai să vedem ce e aici. Ia uite, dosarul 01 achiziţia frauduloasă a sediului Raiffeisen. 02 Retrocedări către forumul german al grupului etnic german. O3 promovarea procurorilor care i-au închis dosarelor. 04 declaraţii despre banii încasaţi din chirii. 05 închirierea căminului de bătrână de la forumul german. 06 presiuni asupra unui judecator de la Curtea. Şi mai avem nişte stickuri", a spus Liviu Dragnea, înainte să intre la şedinţa CEx al PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO