Politică

Reacţia premierului Viorica Dăncilă după condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu îmi voi da demisia. Pentru PSD condamnarea reprezintă un moment dificil

Reacţia premierului Viorica Dăncilă după condamnarea...

Autor: Diana Grigore, Mediafax

27.05.2019, 17:21 945

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, după condamnarea lui Liviu Dragnea, că a convocat Biroul Permanent Naţional şi Comitetul Executiv, pentru ziua de marţi, pentru a stabili paşii de urmat, menţionând că nu va demisiona de la Guvern.

"Am convocat o parte din liderii PSD , din miniştrii guvernului pentru decide aceste momente pentru PSD. Indiferent de sentimentele de Liviu Dragnea, pentru PSD condamnarea reprezintă un moment dificil. (...) Nu vom niciun fel decizia instanţei de astăzi. Suntem un partid unit în momente dificile. PSD a strâns rândurile, mâine am convocat BPN la 11:00 Cex la 18:00. Vom lua deciziile , vom vedea unde am greşit", a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul spune că nu va demisiona.

"Nu imi voi da demisia indiferent de presiunile unora sau altora. Asta nu înseamnă că dacă cineva cere demisia înseamnă că trebuie să acceptăm. E important faptul că încă deţine preşedinţia rotativă a Consiliului UE. Vreau să mulţumesc electoratului pentru votul dat. Vom face o analiză să vedem unde am greşit şi vom veni cu soluţii astfel încât să recâştigăm electoratul . Cred că una dintre cele mai bune măsuri e să continuăm cu programul de guvernare. Vreau să asigur primarii că vom continua alocarea pe PNDL 1 şi PNDL 2", a mai declarat Viorica Dăncilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO