Politică

Reacţii în prima zi după vot

12.06.2012, 00:02 27

Băsescu: Ferească Dumnezeu de mai rău!

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat ieri înainte de întâlnirea de la Cotroceni cu Prinţul Charles cum comentează rezultatul alegerilor locale, el răspunzând râzând: "Ferească Dumnezeu de mai rău!".

"Bună ziua. Aţi votat?", i-a întrebat şeful statului pe jurnalişti înainte de a-l întâmpina pe Prinţul Charles.

Jurnaliştii au răspuns afirmativ, iar preşedintele a continuat râzând: "Buletinele la control".

Întrebat de jurnalişti dacă se aştepta la "asemenea rezultate", şeful statului a răspuns râzând: "Ferească Dumnezeu de mai rău!".

Prigoană: Rezultatul meu e un succes incredibil, mă aşteptam la 11%

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, a declarat că eşecul său în alegeri a fost cauzat de alternanţa la putere, adăugând că el se aştepta la 11%, iar rezultatul de 16-17% "e un succes incredibil".

"E un joc democratic care se întâmplă peste tot pe planetă: alternanţa la putere. A fost un vot politic, a fost de aşteptat, ştia toată lumea rezultatul. Din punctul meu de vedere, a fost un mare succes pentru PDL", a spus Prigoană.

Întrebat fiind dacă ştia dinainte rezultatele, deputatul democrat-liberal a confirmat, adăugând că acestea i-au depăşit aşteptările. "Eu mă aşteptam să avem 11%, faptul că a fost 16-17% e un succes incredibil."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO