Politică

Rovana Plumb, despre Viorica Dăncilă: Cu siguranţă va fi un lider bun

Rovana Plumb, despre Viorica Dăncilă: Cu siguranţă va...

Autor: Ana Petrescu

29.06.2019, 18:44 102

„Toţi suntem oameni, dar suntem diferiţi şi cu siguranţă fiecare are propria abordare şi propriul stil de conducere. Eu o cunosc pe doamna preşedinte de 20 de ani. Sunt convinsă că PSD sub conducerea doamnei Dăncilă şi a întregii conduceri îşi va recăpăta credibilitatea în faţa alegătorilor. Cu siguanţă va fi un lider foarte bun”, a afirmat Rovana Plumb, la finalul Congresului extraordinar al PSD, întrebată cum va conduce partidul Dăncilă, în comparaţie cu Dragnea.

Chestionată dacă este surprinsă de faptul că Liviu Pleşoianu a obţinut multe voturi pentru şefia PSD, deşi s-a clasat pe locul al doilea, Rovana Plumb a răspuns: „Nu. Contează foarte mult discursul, contează modul în care te adresezi, felul în care crezi în ceea ce spui, numai că acestea sunt momente politice importante. Partidul se conduce de obicei cu mult pragmatism politic”.

Viorica Dăncilă a fost aleasă preşedinte al PSD, anunţul oficial fiind făcut la Congresul extraordinar al partidului de către liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis. De asemenea, Eugen Teodorovici a fost ales preşedinte executiv, iar Mihai Fifor, secretar general.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO