Politică

Scântei la Alba între ALDE şi PSD: ALDE îi reclamă pe social-democraţi că au încălcat legislaţia în desfăşurarea campaniei electorale

Scântei la Alba între ALDE şi PSD: ALDE îi reclamă...

Autor: Ioana Sfârlea

06.05.2019, 16:55 185

Organizaţia ALDE Alba a anunţat, luni, că a sesizat Biroul Electoral Judeţean Alba (BEJ) cu privire la încălcarea legislaţiei privind desfăşurarea campaniei electorale de către unele partide, între care şi PSD, în ceea ce priveşte afişajul electoral, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ALDE Alba şi-a reclamat colegii de alianţă la Biroul Electoral Judeţean, pe motiv că social-democraţii au lipit afişe în spaţii neamenajate special în acest sens, în oraşul Abrud.

„PSD a utilizat, în oraşul Abrud, locaţii de afişare altele decât cele special amenajate, de către Primăria Abrud”, a precizat reprezentantul formaţiunii politice.

Disensiunile dintre ALDE şi PSD continuă, astfel, în judeţul Alba, şi în campania electorală.

Reclamaţia vine după ce, săptămâna trecută, preşedintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus despre colegii de alianţă: „Să ne ferească Dumnezeu să ajungă ăştia să conducă judeţul, că ne-am dat dracu!” deoarece liderii PSD din judeţ ar fi refuzat dintotdeauna colaborarea, în ciuda protocoalelor încheiate la Bucureşti.

Ioan Lazăr a mai spus în conferinţa de presă de vineri că social-democraţii au uitat încă de la început că sunt la guvernare cu ALDE şi îşi amintesc că sunt colegi doar când au nevoie de voturi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO