Politică

Senatorul Măgureanu s-a internat in spital

Autor: Pro TV

14.10.2011, 10:02 755

Cum scandalul este tot mai mare senatorul Cezar Magureanu, filmat la un chef organizat de liderul clanului Butoane, s-a internat in spital cu probleme la genunchi.

Acolo a primit, spune el, cu surprindere, si vestea ca fiica sa cea mare ar fi luat un imprumut de la o banca, iar Octavian Grecu, zis Butoane, a garantat pentru ea. "Nu stiu daca a luat", "Nu e adevarat", sustine alesul. Fiica acestuia nu a putut fi contactata.

Senatorul Cezar Magureanu a devenit de astazi indisponibil: "M-am operat la genunchi. De saptamana trecuta trebuia sa ma operez", a anuntat el.

Unii ar putea interpreta ca durerea de la genunchi i s-a agravat la doua zile dupa ce au devenit publice imaginile in care parlamentarul apare la de ziua de nastere a lui Octavian Grecu, liderul clanului Butoane.

Iar legaturile acestuia cu interlopul local rasar, culmea, dinspre arhiva electronica de garantii reale mobiliare. Aici am gasit informatii potrivit carora fiica senatorului Magureanu, Raluca, este implicata in obtinerea unui credit bancar in valoare de 300.000 de euro, iar parte din acest imprumut este garantat de nimeni altul decat Octavian Grecu. Adica prietenul din copilarie al tatalui ei, dupa cum a recunoscut ploiticianul.


Asadar, Butoane, care are sase case dispuse pe un teren cu o suprafata de 3.000 de metri patrati, a girat cu unele dintre ele ca sa ajute firma fiicei senatorului.


Luat prin surprindere, senatorul Magureanu se incurca in raspunsuri.


Si parlamentarul are datorii pe la banci, insa, spune el, a garantat cu salariul de senator.
Colegii domnului Magureanu cred ca legaturile acestuia cu interlopii din Giurgiu sunt imorale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO