Politică

Senatorul PSD Gabriela Firea: Amendament pentru alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, respins

Senatorul PSD Gabriela Firea: Amendament pentru alocarea...

Autor: Cosmin Pirv

27.02.2021, 13:07 106

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat sâmbătă că amendamentul depus la proiectul de buget care viza alocarea a 100 de milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor a fost respins. Ea îi acuză pe parlamentarii USR PLUS că au votat împotrivă, deşi au promis că vor rezolva problema căldurii.

„Am depus un amendament la Buget foarte important pentru bucureşteni, împreună cu parlamentarii social democraţi din Capitală: alocarea sumei de 100 milioane de euro pentru modernizarea CET-urilor, care aparţin de Guvern şi care livrează agent termic la temperatură şi presiune sub confortul necesar cetăţenilor. Surpriză totală! Parlamentarii USR-Plus şi PNL au votat împotriva rezolvării acestei probleme majore, pentru care Guvernul PNL nu a făcut nimic, nicio investiţie într-un an şi jumătate de guvernare”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Ea a publicat pe reţeaua de socializare şi fotografii din momentul votului.

„Mai grav este că parlamentarii USR-Plus, care au promis în campania electorală de la locale, împreună cu ceilalţi colegi care candidau, că vor rezolva imediat problema apei calde şi a căldurii în Bucureşti, acum au votat tot împotrivă! Îi vedeţi în imagini cu mâinile ridicate împotriva bucureştenilor! Au minţit că au intrat în politică pentru că nu au apă caldă şi căldură iar acum, când venise ocazia să facă un gest concret pentru îmbunătăţirea termoficării din Capitală, şi-au călcat propriile promisiuni în picioare”, a mai scris fostul primar general al Capitalei.

Ea a anunţat şi numele parlamentarilor USR - Plus care au votat împotriva amendamentului: deputaţii Cambera Oana-Alexandra, Apostol Alin-Gabriel, Benga Tudor - Vlad, Blaga Daniel-Codruţ şi senatorii Postică Andrei şi Trifan Raoul-Adrian.