Politică

Senatorul Verestoy Attila , operat la mână

Senatorul Verestoy, operat la mână

Autor: Mediafax

18.11.2011, 14:57 292

Senatorul Verestoy Attila este operat la mână, medicii Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală aprecind că acesta trebuie supus unei intervenţii chirurgicale.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, Bogdan Opriţa, a declarat, vineri dimineaţa, pentru MEDIAFAX, că este stabilă starea de sănătate a senatorului Verestoy Attila, victimă a unui accident rutier, urmând a fi evaluată posibilitatea unei intervenţii la pumn.

Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost internat, în noaptea de joi spre vineri, la ora 0.15, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, purtătorul de cuvânt al acestei unităţi sanitare, Bogdan Opriţa, afirmând că parlamentarul a suferit mai multe fracturi în urma accidentului rutier în care a fost implicat.

Bogdan Opriţa a spus că Verestoy Attila are o fractură la gambă, o fractură la o mână (pumn) şi o fractură de claviculă şi va fi internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Doctorul Opriţa spunea, joi seara, că s-a luat decizia ca Verestoy să fie adus la Bucureşti la cererea acestuia, mai ales că la Cluj se afla un avion cu echipaj SMURD la bord, care a preluat şi un copil cu arsuri, ce a fost transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost implicat, joi după-amiază, într-un accident pe DN 1 (E 60), în localitatea clujeană Izvorul Crişului, după ce autoturismul pe care îl conducea a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un tir.

În urma accidentului, senatorul UDMR a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din Cluj-Napoca.

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Cristiana Ciortea, declara că Verestoy Attila are o fractură la gamba dreaptă şi că nu există suspiciuni de leziuni interne, starea acestuia fiind bună.

"Domnul Verestoy are fractură de gambă dreaptă, în rest nu există suspiciuni de leziuni interne. Este stabil, conştient, are o stare clinică bună", afirma Ciortea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO