Politică

Sondaj: Candidaţii la prezidenţiale cu cele mai bune abilităţi de lider

Sondaj: Candidaţii la prezidenţiale cu cele mai bune...

Autor: Gândul

17.10.2014, 17:36 10070

Românii ştiu ce fel de preşedinte vor! Cele cinci cele mai importante calităţi pe care aceştia le-au ales pentru un preşedinte sunt: lider, cinstit, competent, echilibrat şi educat. Asta a reieşit dintr-un amplu sondaj realizat pe platforma "VREAU PREŞEDINTE", iar demersul nostru a mers mai departe.

Cel mai nou sondaj electoral: Ponta pierde din avantajul faţă de Iohannis

Pornind de la aceste rezultate, ziarul Gândul i-a provocat pe cititori să spună în ce măsură se potrivesc aceste calităţi celor mai bine plasaţi prezidenţiabili în sondajele de opinie.

Rezultatele îl plasează pe Klaus Iohannis lider detaşat, cu o medie de 7,71 puncte din 10 posibile.

Rezultatele îl plasează pe Klaus Iohannis lider detaşat, cu o medie de 7,71 puncte din 10 posibile.

Pe locul secund este Monica Macovei, care a obţinut din partea cititorilor noştri media 5,10, pe locul trei fiind Victor Ponta, cu 4,96.

Locurile 4, 5 şi 6 sunt ocupate în ordine de Elena Udrea (4,24), Călin Popescu Tăriceanu (4,20) şi Teodor Meleşcanu (3,53).

Pentru că opinia dumneavoastră contează, "VREAU PREŞEDINTE" a lansat o nouă provocare: care dintre prezidenţiabili este cel mai CINSTIT, iar părerea dumneavoastră poate fi exprimată aici.

Citiţi articolul integral pe vreaupresedinte.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO