Politică

Speranţa politică a corporatiştilor din România a clacat: Nicuşor Dan confirmă demisia din USR şi spune că va da explicaţii joi după-masă

Speranţa politică a corporatiştilor din România a...

Autor: Gabriel Pecheanu

01.06.2017, 10:42 1690

”Azi de la ora 14 la sediul grupului parlamentar al USR din Camera Deputatilor voi susţine o conferinţă de presă în care voi detalia şi voi explica demisia mea din USR”, a anunţat Nicuşor Dan pe Facebook.

Deputatul USR Dan Barna a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Nicuşor Dan nu a fost de acord cu decizia Biroului Naţional de a nu susţine modificarea revizurii Constituţiei şi a anunţat că va demisiona, precizând că însă că nu s-a înregistrat nicio demisie.

"A fost o şedinţa în care spiritele s-au încins destul de mult. În urma ei a fost o decizie a Biroului Naţional de poziţionare împotriva modificării Constituţiei. Nicuşor Dan a precizat că nu este de acord cu acestă poziţionare şi în acest context s-au spus multe lucruri. Nu există o demisie înregistrată", a declarat deputatul Dan Barna, la solicitarea MEDIAFAX.

Solicitat să precizeze dacă Nicuşor Dan a declarat în şedinţă că va demisiona din funcţia de conducere a partidului, Barna a răspuns că "este unul dintre aspectele exprimate în cadrul discuţiilor".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO