Politică

Stolojan si Basescu nu-si cer scuze

09.09.2004, 00:00 15

Liderii Aliantei PNL-PD, Theodor Stolojan si Traian Basescu, nu isi vor cere scuze fata de "coruptii din PSD" care vor candida pentru Parlament, a declarat ieri purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu. PSD a anuntat ca toti candidatii PSD care s-au simtit calomniati de Theodor Stolojan si Traian Basescu ii vor in judecata pe co-presedintii Aliantei pentru "neadevarurile" proferate la adresa lor daca pana marti, la ora 20.00, cei doi nu-si cer scuze public. Ieri Eugen Nicolaescu sustine ca demersul candidatilor PSD este "doar un exercitiu de imagine". "Activitatea candidatilor PSD pentru Parlament a fost reflectata negativ de presa, in ultimii ani, iar acestia nu au avut nici un fel de reactie. Asta inseamna ca au acceptat, tacit, situatiile compromitatoare in care se afla", a afirmat Nicolaescu.
Intr-o conferinta de presa Stolojan si Basescu au i-au calificat pe unii dintre membrii PSD aflati pe listele electorale. "Adrian Nastase, Dan Ioan Popescu, Dan Matei Agathon, Serban Mihailescu, Miron Mitrea, Octav Cozminca, Nicolae Vacaroiu, Doru Ioan Taracila, Ioan Talpes, respectiv pilonii coruptiei din PSD, au ramas in picioare", a spus Basescu.   PSD a anuntat cei vizati se vor plange instantei. PSD a cerut ca Alianta sa vina in dezbaterea publica cu un program de guvernare si sa inceteze sa-i "camomnieze" pe reprezentantii altor partide.
iulian.anghel@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO