Politică

Surpriză majoră de la Gabriela Firea: Primarul Capitalei anunţă cine va fi următorul vicepreşedinte al PSD

Surpriză majoră de la Gabriela Firea: Primarul...

Autor: Ionel Dancu

19.11.2018, 18:14 1734

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că Ilan Laufer va fi vicepremier, după ce numele său a fost vehiculat şi ca ministru al Dezvoltării, în locul lui Paul Stănescu.

"Consider că am pierdut momente bune în care puteam să avem un dialog la nivelul PSD. Eu am spus în CEx i-a uite cazul domnului Ilan Laufer (...) ce frumos a fost răsplătit cu funcţia de vicepremier. Eu atât am spus în faţa colegilor că nu mi se pare normal că un coleg care a fost înlăturat de la minister pentru are un proiect personal şi s-a îndepărtat de la baza partidului, după cum a spus Liviu Dragnea, să revină în minister. Ceea ce mi se pare un semn pozitiv, înseamnă că şi aceştia au şanse să revină", a spus Gabriela Firea.

De altfel, numele lui Ilan Laufer a fost vehiculat şi înainte de şedinţa CEx PSD de luni pentru ocuparea portofoliului de la ministerul Dezvoltării, în locul lui Paul Stănescu.

Paul Stănescu, unul dintre principalii contestatari ai preşedintelui PSD Liviu Dragnea, va fi înlăturat şi din funcţia de vicepremier şi din cea de ministru al Dezvoltării.