Politică

Tăriceanu, atac la Iohannis: Toţi am sperat să nu avem al doilea Băsescu

Tăriceanu, atac la Iohannis: Toţi am sperat să nu avem...

Autor: Departamentul Politic

16.12.2018, 17:56 44

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat duminică, la şedinţa PSD de la Parlament, că toţi au sperat la un partener în preşedintele Klaus Iohannis şi nu la al doilea "Băsescu", dar  urmările s-au văzut.

"Am fi putut face mai mult dacă găseam în presedinte un partener onest. Am sperat şi eu să avem un partener care să ne ajute în stoparea erodării sistemului de justiţie, am sperat să avem un partener pentru o Românie puternică şi demnă. Am sperat un partener echilibrat, un preşedinte care să se gândească la tară şi abia în al doilea rând la un mandat", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la şedinţa PSD.

Liderul ALDE spune că au fost şi pierderi, dând exemplul celor două Cabinete PSD-ALDE schimbate.

"Am sperat şi eu ca şi dumneavoastră să nu avem un al doilea Băsescu. În aceste lupte de gherilă am avut şi pierderi: două guverne, mulţi am fost târâţi în faţa procurorilor, dar nu ne-am pierdut speranţa că putem aduce România în rândul ţărilor democratice", a mai spus Tăriceanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO