Politică

Trecerea lui Piedone la USL aruncă în aer prietenia PDL-UNPR la Bucureşti

Trecerea lui Piedone la USL aruncă în aer prietenia PDL-UNPR la Bucureşti

Emil Boc, preşedinte PDL, alături de preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, semnau în urmă cu un an protocolul de colaborare parlamentară şi guvernamentală.

Autor: Clarice DINU

31.03.2012, 16:31 498

Lăsaţi baltă de Cristian Popescu Piedone pentru care UNPR garanta candidatura la sectorul 4, PDL renunţă la semnarea protocolului cu progresiştii şi va merge cu candidaţi proprii la Bucureşti, în frunte cu Silviu Prigoană, la Primăria Capitalei.

Decizia a fost luată astăzi într-o şedinţa de urgenţă a conducerii filialei, la propunerea Elenei Udrea, şefa PDL Bucureşti. La final, aceasta a anunţat că în cursa pentru Primăria Capitalei va intra Silviu Prigoană.

"Silviu Prigoană este un om care-şi doreşte să candideze, îşi doreşte să câştige. Are toate datele să fie votat în unanimitate de organizaţie drept candidat", a spus Udrea.

Cât priveşte ceilalţi candidaţi, în lupta electorală intră Toader Paleologu, la sectorul1, Liviu Negoiţă, lasectorul 3, şi Cristian Poteraş, la sectorul 6.

"Am avut până azi discuţii avansate cu colegii de la UNPR, PNŢCD şi cu cei de PER, dar în urma modificărilor intervenite în filiala UNPR Bucureşti, am decis că protocolul pe care trebuia să îl semnăm astăzi nu va mai fi semnat, iar alianţa pe care urma să o facem azi nu se va mai face", a spus Udrea.

Citiţi mai multe pe gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO