Politică

Un grup de protestatari a plecat în marş de la sediul MAI spre DIICOT, apoi spre Piaţa Victoriei

Un grup de protestatari a plecat în marş de la sediul...

Autor: Nicolae Oprea

10.08.2019, 19:02 73

Câteva zeci de persoane aflate în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne din Capitală au plecat în marş, la momentul transmiterii ştirii, către sediul DIICOT, urmând să ajungă tot în Piaţa Victoriei şi să se alăture manifestanţilor de acolo. 

Protestatarii au pancarte cu mesaje precum "Alo 112” sau "Descretizati documentele operative din 10 august” şi au protestat iniţial câteva zeci de minute în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne.

Manifestanţii au plecat apoi în marş către sediul DIICOT, unde vor protesta, şi urmează să ajungă tot în Piaţa Victoriei, alături de restul oamenilor.

"Traseul marsului este urmatorul: ora 19 - Plecare de la sediul MAI, din Piata Revolutiei - sediul DIICOT (calea Grivitei) - Guvern (pe calea Victoriei) sunt in jur de 2 kilometri, iar timpul estimat este de jumatate de ora", au transmis organizatorii, pe reţelele de socializare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO