Politică

Ungureanu: Legea sănătăţii rămâne un obiectiv, poate fi adaptată la o formulă de acceptare publică

Autor: Mediafax

14.03.2012, 09:39 136

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a afirmat, marţi seara, că proiectul legii sănătăţii rămâne un obiectiv al mandatului său la conducerea Guvernului, arătând că acest act normativ poate fi reconstruit şi adaptat la o formulă de acceptare publică.

El a arătat, la postul Antena 3, că o astfel de lege poate preveni situaţii de genul unei lipse a medicamentelor pe piaţă.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că actualul Parlament trebuie să adopte în perioada următoare Legea sănătăţii şi Legea de reorganizare administrativ-teritorială, arătând că acestea vor întregi reforma statului.

Legea sănătăţii a fost retrasă din dezbatere publică la începutul acestui an, anunţul fiind făcut într-o declaraţie de presă la Cotroceni de către preşedintele Traian Băsescu.

Liderii UDMR au declarat de mai multe ori că nu doresc ca noua lege a sănătăţii să fie aplicată în 2012, an electoral, pe considerentul că schimbările majore generate de noul sistem ar putea fi interpretate greşit

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO