Politică

Veste tristă pentru români: Liviu Dragnea a declarat că nu exclude introducerea impozitului pe gospodărie în programul de guvernare

Veste tristă pentru români: Liviu Dragnea a declarat...

Autor: Liviu Dadacus, Mediafax

22.01.2018, 16:28 3974

Liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut, luni, înaintea CExN, că nu exclude introducerea impozitului pe gospodărie în programul de guvernare, el arătând că CExN va dezbate în această perioadă, până la finalul săptămânii, modificările care vor fi aduse acestui document.

Întrebat cum va fi modificat programul de guvernare şi dacă va fi introdus impozitul pe gospodărie, Dragnea a răspuns: „Vom stabili azi. Am avut o primă discuţie, discutăm acum în CExN, asta va fi programul principal, ne vedem mâine, miercuri, joi, am stabilit de principiu că nu vor fi modificări mari sau multe, e vorba în principal de a fi actualizat, ţinând cont că 2017 a trecut”.

Chestionat dacă nu exclude introducerea impozitului pe gospodărie, Dragnea a răspuns: „Când va fi gata, vom comunica. (...) Nu, de principiu, nu-l exclud, dar să avem forma finală (a programului de guvernare, n.r.)”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO